Sociaal Werk Oldambt

Sociaal Werk Oldambt is een organisatie voor welzijn, maatschappelijke dienstverlening, kinderopvang en maatschappelijke ontwikkeling in de gemeente Oldambt. Het jongerenwerk is een onderdeel van Sociaal Werk Oldambt.

Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is de plek voor vragen en/of advies over opvoeden en opgroeien.

Grip op je dip

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel? Heb je misschien net even iets te veel meegemaakt? Je bent niet de enige! Het kan zijn dat je daardoor last hebt van sombere buien, geen zin hebt om dingen te ondernemen, of dat je jezelf steeds vaker betrapt op negatieve gedachten over jezelf of over de wereld om je heen.
Kortom: je hebt het gevoel de grip op jezelf, op de dingen om je heen kwijt te zijn.

SENSE

Voor al je vragen over seks, verliefdheid, liefde en alles wat daarbij komt kijken.

VNN

Verslavingszorg Noord Nederland zet zich in voor mensen die problemen ondervinden als gevolg van een verslaving. Verslaving op het gebied van alcohol, drugs, tabak, gokken of gamen.

‘t Schienvat

‘t Schienvat is het jongerencentrum in Finsterwolde.

 

Manna22

“Het gaat om het doorgeven”

Samen met Manna22 werken we nauw samen op het culturele vlak.

Combining Elements

De website van onze sitebouwer, Ted Dresselhuis.

Iedereen is anders

Heb jij twijfels of vragen over op wie jij valt: op meisjes, jongens of allebei? Twijfel je over wie jij bent: meer een meisje, meer een jongen? Of ben je eruit en wéét je dat je homo-, lesbische, bi- of transgender- gevoelens hebt? Dan is iedereenisanders.nl dé plek voor jou. Hier vind je de beste info en tips over ‘anders’ zijn.