Vind je het leuk om samen met leeftijdsgenoten activiteiten te ondernemen? Elkaar te ontmoeten en gezellig te poolen, te chillen, te kletsen of lekker op de bank te hangen of wil je graag nieuwe leeftijdsgenoten ontmoeten? Kom dan eens langs in Jongerencentrum ‘t Spoor.

Jongerencentrum ’t Spoor is de plek in Winschoten waar jongeren elkaar ontmoeten, ruimte voor maatschappelijke betrokkenheid en ervaringsleren. Onder begeleiding van jongerenwerkers is er aandacht voor veilig en gezond opgroeien met de daarbij behorende thema’s en activiteiten. Jongeren kunnen hier een zinvolle tijdbesteding vinden. Daarnaast geeft het jongerenwerk ondersteuning en begeleiding aan: individuele jongeren, initiatiefgroepen en evenementen. Voorbeelden hiervan zijn: RealID (LHBT beleid), skaters en skate-event, Rozenfestival, samenwerkingen met Manna 22 en cultuurplatform. Deze activiteiten leveren voor jongeren de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de samenleving.

In ’t Spoor is altijd een jongerenwerker aanwezig. De jongerenwerkers kunnen je helpen en ondersteunen bij dingen die belangrijk voor je zijn. Bijvoorbeeld bij problemen thuis, met vrienden of op school. Of wanneer je met vragen zit waarvan je niet weet bij wie je terecht kunt. De jongerenwerkers kunnen je ook doorverwijzen als dat nodig is, bijvoorbeeld naar het jeugdmaatschappelijk werk.